Met een HIFU behandeling krijg je zonder pijn een strakkere huid

Het kan gebeuren dat jouw huid wat minder strak is geworden en dat je een operatie een te groot risico vindt om te ondergaan. Er bestaat dan een andere veiligere manier die geen pijn doet en ook geen risico met zich meebrengt maar wel jouw huid weer strakker kan krijgen. Met een HIFU-behandeling heb je meestal gelijk een resultaat en dat is toch wel iets wat je graag wilt zien. Laat je eens informeren over de mogelijkheden die jij kunt hebben met een HIFU-behandeling.

Hoe werkt een HIFU behandeling?

Met een HIFU behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound, op die manier wordt het collageen in de huid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken waardoor de huid weer strakker wordt. Collageen is een stof die zelf door het lichaam wordt afgebroken en daardoor wordt de huid slapper. Door het collageen te stimuleren wordt de huid dus weer sterker en zal strakker komen te staan. En dat allemaal zonder er ook maar iets van pijn voor te hoeven hebben, idealer kan bijna niet.

Waarom een HIFU-behandeling?

Je kan om verschillende redenen een HIFU-behandeling laten doen, welke reden je ook hebt je kunt altijd advies aan de arts vragen over het resultaat wat je het liefst wilt behalen. Als je last hebt van een slappe huid door een zwangerschap dan kun je dat behandelen met een HIFU-behandeling, maar als jij bijvoorbeeld een slappe huid hebt doordat je veel kilo’s bent afgevallen dan kun je dat ook behandelen met een HIFU-behandeling. Als jij twijfelt of je een behandeling aan kunt gaan omdat je niet weet of je het juiste doel kunt behalen is het belangrijk dat jij met je arts daarover praat. Een arts zal jou eerlijk en open vertellen wat jij kunt verwachten van jouw huid na de behandelingen.

Welke gebieden kun je behandelen?

Je kunt veel gebieden over het hele lijf behandelen, waar je wat losse huid hebt kun je over het algemeen behandelen. Als je precies wilt weten of er een gebied wel of niet behandeld kan worden dan doe je er goed aan om een consult aan te vragen waarin jij antwoord krijgt op al je vragen. Het is fijn en belangrijk dat je van tevoren weet wat je kunt verwachten en of je wel het resultaat kunt behalen waarop jij hoopt. Het zou jammer zijn als je een slechte ervaring hebt en teleurgesteld zult zijn in het eindresultaat.

Om welke reden een HIFU-behandeling?

Als je slappe huid hebt dan kan dat jou behoorlijk in de weg komen te staan. Sommige mensen die hebben helemaal geen last ervan dat ze een slappe huid hebben maar een ander die wil er wel heel erg graag vanaf. Dan is een HIFU-behandeling echt een hele goede behandeling omdat deze geen pijn doet en ook nog eens heel snel een resultaat laat zien. Dat resultaat zal doorzetten in de 6 maanden daarna waarna je dus het uiteindelijke resultaat zal kunnen zien.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search