Een softshell jas als ideale winterjas

Normaal gesproken draag je een softshell jas een beetje tussen de seizoenen in. Het is een ideale jas voor regenachtige herfstdagen en de frisse dagen waar het lentezonnetje een beetje doorkomt. Als winterjas is het echter vaak te koud omdat de jas niet gevoerd is. Je mist daarom net even die extra warmte tijdens de koude winterdagen. Met de nieuwe verwarmde jas van BERTSCHAT® komt hier verandering in. De jas is nu 3 seizoenen lang comfortabel te dragen. De verwarmde jas in de collectie verwarmde kleding te vinden.

De herfst

Als de bladeren beginnen te vallen en het steeds meer gaat regenen is dit in Nederland de aankondiging dat de herfst gaat beginnen. Dit is een ideale tijd voor een mooie boswandeling,  de bladeren beginnen bruin en rood te kleuren en de paddenstoelen springen uit de grond. Je wil tijdens de wandeling natuurlijk niet te warm maar ook zeker niet te koud hebben. De verwarmbare jas is dan een ideale oplossing. Als het te koud is kan je snel even de verwarming aan zetten waardoor je weer op temperatuur komt.

De winter

In de winter wordt de temperatuur een stuk kouder en steekt de wind vaker op. Als je nu naar buiten gaat zal je toch echt iets warms aan moeten. Omdat de BERTSCHAT® elektrisch verwarmde jas helemaal wind en water dicht is kan je een storm goed aan. Als het echt koud is kan je de verarming een of twee standen hoger zetten. Zo blijf je ook in de winter lekker warm zonder dat je een dikke winterjas aan hoeft. Zeker als je actief buiten bezig bent is het fijn als je niet zo’n dikke winterjas aan hebt maar een comfortabele softshell. Het probleem met reguliere softshell jassen is vaak dat ze niet gevoerd zijn en daarom ook niet warm genoeg. Door de verwarming in deze jas is dat probleem verholpen.

De lente

Zodra het weer wat warmer begint te worden en de eerste lammetjes staan in de wei, kan je al wat vaker zonder de verarming aan de jas dragen. Overdag met het lentezonnetje is het lekker warm dus kan de jas soms al bijna uit, maar als je op het terras zit aan het eind van de middag begint het toch wat kouder te worden. Dat is het moment om de verwarming weer aan te zetten zodat je nog even van de frisse buitenlucht kan genieten. De verwarming zit op vijf plekken verdeeld over de jas. Twee stuks aan de voorkant en drie op de rug. Je hele torso blijft dus goed op temperatuur.

De hele dag verwarmd

Door de krachtige powerbank die die wordt meegeleverd kan de jas tot wel 12 uur verwarmen op de laagste stand. De jas is in zowel heren als dames model verkrijgbaar waar het damesmodel een mooi getailleerd model heeft. Als de jas uiteindelijk te warm wordt in de zomer heeft BERTSCHAT® ook nog een verwarmd vest. Dit is in twee verschillende kleuren leverbaar en ook hiervan is een heren en dames model beschikbaar. Als je wil kijken welke maat je nodig hebt kan je de maattabel vinden op de website van BERTSCHAT® www.comfort-producten.nl

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search