Wat worden de nieuwe woontrends van 2023?

Een knal rood tapijt of misschien juist een aantrekkelijke pvc vloer… wat worden nou de nieuwe woontrends van het nieuwe jaar? Nou, er kunnen natuurlijk verschillende dingen trending zijn in bepaalde periodes, maar wat wordt verwacht is dat we in 2023 een opkomst van diepe en gedurfde kleuren zullen zien, en bepaalde ruimtes in een huis nog steeds een niveau van rust zullen vragen, dus dit is waar pastelkleuren terug komen in bepaalde ruimtes in het huis. Vanwege de onzekerheid in de wereld op dit moment, kunnen huiseigenaren zich sturen tot patronen in rustgevende tonen. Maar, zal het dus zal het hetzelfde zijn als vorig jaar?

Hoe zat het afgelopen jaar?

De grootste verschillen zullen er in deze jaren waarschijnlijk niet zijn, maar het is goed om te zien hoe 2022 zijn trends liet zien binnen de woningen. Passend bij de trend om de natuur van buiten naar binnen te halen, was er in 2022 zeker aandacht voor natuurlijke materialen zoals riet, leer, riet, keramiek en geweven verlichting, meubels en decor. In veel woningen waren veel natuurlijke kleuren en meubels aanwezig, wat voor een rustigere sfeer zorgde. Dit is iets wat we allemaal kunnen gebruiken na afloop van dat de pandemie toesloeg. Rust in het huis was echt nodig, vooral omdat wij ook in 2021 nog vaker thuis moesten zitten en werken. 

Kijk goed wat bij jou past

Dit gezegd hebbende, blijft het nog steeds een cruciale factor dat je ervoor zorgt dat je ongeacht de trends die de ronde doen, tevreden bent met jouw keuze. Een kijkje nemen op een website, zoals op www.martijndewitvloeren.nl, kan je helpen om een ​​indicatie te krijgen van bijvoorbeeld de vloeren die je mooi vindt als je je huis opnieuw inricht. Ook als luxe houten vloeren de trend zijn, maar je liever laminaat- of marmeren vloeren hebt, hou die gedachte vast! Het is nog steeds jouw huis en jouw keuze, dus een trend volgen om bij de rest te passen is het niet waard als je er zelf niet van houdt. Het is tenslotte jouw thuis, dus hou dat zo!

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search