3 punten waar een goede website aan moet voldoen

Jouw website is je online visitekaartje. Het is daarom erg belangrijk dat deze website goed in orde is; het kan je best een aantal klanten schelen. Als een website niet gebruiksvriendelijk is, haken klanten af en zullen ze sneller verder kijken. In deze blog zullen wij 3 punten uitlichten die jouw website absoluut moet hebben.

1. Snel

Het belangrijkste voor jouw website is de snelheid. Als een pagina erg lang moet laden, is dit hinderlijk voor de klant. De meeste gebruikers van jouw website zullen hier geen geduld voor hebben, en zullen op zoek gaan naar een website die dezelfde dienst biedt met een snelle service. Daarnaast is de snelheid van je website belangrijk voor jouw positie in de Google-zoekresultaten. Als jouw website een hoge snelheid heeft, zal je hoger in deze zoekresultaten komen.

2. Het doel moet duidelijk zijn

Als iemand jouw website bezoekt, moet het in één oogopslag duidelijk zijn wat voor website jij aanbiedt. Heb jij bijvoorbeeld een webshop? Dan is het handig om op jouw homepage direct een paar producten of collecties uit te lichten. Is het doel van jouw website juist om te informeren over jouw bedrijf? Laat dan direct de identiteit van jouw bedrijf naar voren komen, door bijvoorbeeld direct je bedrijf of de dienst hiervan voor te stelen.

3. Mobielvriendelijk

Iedereen gebruikt tegenwoordig zijn/haar mobiel. Het is daarom steeds belangrijker dat jouw website ook een mobielvriendelijk design heeft, zodat gebruikers jouw website vanaf hun mobiel kunnen bezoeken. Dit design moet in principe tot precies dezelfde acties in staat zijn als de desktopversie van je website. Net als de snelheid van je website, kan een mobielvriendelijke versie van je website er ook voor zorgen dat jouw website hoger in de Google-zoekresultaten komt.

Hoe kom ik aan deze website?

Een website in elkaar zetten die voldoet aan deze eisen is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kan je altijd een website laten maken, bijvoorbeeld door Best4U. Zij ontwikkelen voor jou een website die voldoet aan alle eisen, volledig in jouw huisstijl. Wanneer jij ervoor kiest om een website door een specialist zoals Best4U te laten maken, weet je zeker dat jouw website perfect werkt.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search