Papieren tassen

Sinds een aantal jaar is het niet meer mogelijk om bij je aankoop een gratis plastic tassen mee te krijgen als je je boodschappen hebt gedaan. Inmiddels vind je steeds vaker papieren tassen verschijnen op straat. Inmiddels zijn ook deze tassen razend populair en ook nog eens duurzaam. Klinkt als een ideaal alternatief voor de plastic tasjes in jouw bedrijf, toch?

Papieren tassen bedrukken 

Tegenwoordig krijg je steeds vaker een gratis papieren tas mee in plaats van plastic tasjes. Papieren tasjes zijn dan ook een stuk beter voor het milieu dan de plastic draagtassen. Veel van de plastic tassen bleef rondzwerven op straat of belanden bij het zwerfafval. Jaarlijks worden er op veel stranden in Nederland erg veel plastic tassen gevonden. Plastic zorgt voor een hoop rommel en is lastig te recyclen. Bij papieren tasjes lig dit anders. Deze worden al gemaakt van gerecycled papier, waardoor het al een stuk beter is voor het milieu, en zijn gemakkelijker opnieuw te recyclen. 

Papieren tasjes als verrassing

Een papieren tas als verrassing klinkt niet zo spannend. Maar wanneer je deze vult met andere bedrukten producten, zoals pennen, drinkflessen en notitieboekjes krijg je al gauw een leuke goodiebag. Door een papieren tas te gebruik als goodiebag help je mee aan een beter milieu. Per jaar belandt er namelijk meer dan vijf miljoen kilo plastic afval in de zee. Naast dat papieren tassen beter zijn voor het milieu zijn ze ook nog eens goedkoper dan de plastic tassen. Een win-win situatie dus!

Benieuwd naar jouw eigen papieren tassen met logo?

Ben je van plan om jouw logo op een papieren tas te drukken? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment aan bedrukbare papieren tassen van BudgetGift.nl. Hun assortiment bestaat uit tientallen papieren tassen. BudgetGift.nl is erg voordelig en bied uitstekende service aan. Dankzij het gemakkelijke bestelproces kun je snel en simpel via hun website jouw eigen papieren tasjes bedrukken.
Neem een kijkje op de website van BudgetGift.nl of neem contact met ze op. Dit kan telefonisch, via het nummer 0570 54 44 70, stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl of laat een berichtje achter in de live chat. 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search