Pakketten verzenden met Blok Packaging

Heeft u weleens iets verstuurt met een bezorgdienst zoals PostNL of DHL? Hoogstwaarschijnlijk vond u het belangrijk dat het pakketje onbeschadigd aankwam bij de ontvanger. Veel mensen nemen geen enkel risico en verzenden pakketjes die door de brievenbus kunnen, met de reguliere pakketpost. Hierdoor wordt bijna het dubbele voor de verzending betaald. Met de kartonnen enveloppen van Blok Packaging is dit niet meer nodig! De voordelen van de verzend enveloppen bespreken we in deze blog.

Stevige verpakking

Kartonnen enveloppen zijn veel steviger dan papieren enveloppen. Hierdoor kunt u gemakkelijk boeken, of andere zwaardere producten die door de brievenbus kunnen, opsturen via de brievenbuspost. U hoeft niet bang te zijn dat de envelop scheurt en beschadigd aankomt bij de ontvanger.

Weinig prijsverschil

Voor papieren enveloppen betaalt u gemiddeld 30 cent per envelop. Bij Blok Packaging betaalt u (inclusief BTW) €41,90 per 100 kartonnen enveloppen. Omgerekend is dit ongeveer 40 cent per envelop. Het prijsverschil tussen papieren en kartonnen enveloppen is dus nihil, terwijl kartonnen enveloppen veel steviger zijn en minder risicovol als verpakkingsmateriaal.

Gemakkelijk in gebruik

De enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende plakstrip. Hierdoor sluit de envelop gemakkelijk af en weet u zeker dat de verpakking niet zomaar open kan tijdens de verzending. De ontvanger kan de envelop open maken met de rode afscheurstrip. Daarnaast hebben de kartonnen enveloppen een vouwlijn die meebuigt wanneer er een dikker of zwaarder product in de envelop gedaan wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boek.

Wit duplex karton

De kartonnen enveloppen worden gemaakt van wit duplex karton, waardoor er gemakkelijk op de enveloppen geschreven kan worden. Zo is het adres van de ontvanger goed leesbaar voor de bezorger en weet u zeker dat het pakketje goed aankomt. Ook wanneer u niet verzendt met postzegels en een handgeschreven adres werkt een blanco verpakking goed. De verzendsticker die bij het PostNL-punt of DHL-punt geprint wordt is hierop namelijk ook goed zichtbaar.

Kartonnen enveloppen bij Blok Packaging

Bij Blok Packaging bestelt u uw enveloppen snel, eenvoudig en veilig! Voor 17.00 uur besteld op werkdagen? Dan wordt uw bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Bij vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search