Mix and match jouw kleding

Je hele kast hangt vol met ontzettend veel kledingstukken. Vaak zie je een leuk kledingstuk in de winkel, maar heb je de juiste combinatie nog niet gevonden. Het combineren van je kleding komt later wel. De modeontwerpers kunnen verschillende kledingstukken gemakkelijk met elkaar combineren. Dat ene jasje met die stralende broek en jouw outfit is weer klaar voor de dag. Jouw stijl is natuurlijk geheel persoonlijk en kan niet worden bepaald door andere mensen. Wel hebben wij een aantal tips voor jou. Door middel van deze tips combineer jij gemakkelijk de verschillende kledingstukken in jouw kast. 

Contrasten 

Kleuren die fel met elkaar contrasteren, kunnen op een stijlvolle manier met elkaar worden gecombineerd. De combinatie van de kleuren zwart en wit is een echte klassieker; velen dragen het en de combinatie is ook vrijwel altijd goed. Daarnaast kan je de kleuren donkerblauw en beige, rood en groen of oranje en blauw ook perfect met elkaar combineren. Als je de contrastkleuren met elkaar combineert, dan kom je sterk en vol zelfvertrouwen over. 

Bruin of donkerblauw met zwart 

Zwart is een basiskleur wat gemakkelijk te combineren is met de overige kleuren. Toch zijn er een aantal kleuren waarmee je de zwarte kleur niet kunt combineren. Dit is de donkerblauwe en bruine kleur. Indien jij deze kleuren wel graag met elkaar wilt combineren, maar dan gebruik van verschillende prints of accessoires. 

Toon op toon 

Een kleur heeft over het algemeen veel verschillende soorten tinten. Door de verschillende tinten met elkaar te combineren, creëer je een mooie en strakke outfit. De kleur rood is leuk te combineren met oranje. Doordat de kleuren dicht bij elkaar liggen, passen ze perfect bij elkaar. Beige en ecru  hebben ook twee verschillende tinten, dus passen ook perfect bij elkaar. De witte en ecru kleur liggen ook redelijk dicht bij elkaar, maar wij raden jou aan om deze kleuren niet met elkaar te combineren. Ontdek de verschillende kledingcombinaties voor de herenmode door ze zelf uit te proberen. 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search