Welke occasion koop jij?

Als je op een voordelige manier een auto wilt kopen, is een occasion al snel een goede optie. Echter zijn er zoveel occasions, dat de keuze niet zo snel is gemaakt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een auto voor het gezin, zoals een Volvo, of een auto die milieubewuster is, zoals een Smart occasion. Echter is deze keuze niet zo makkelijk gemaakt en zal dit artikel daarom enkele auto’s bespreken om jou te helpen bij het maken van je keuze.

Opel Corsa occasion

De Opel Corsa occasion is een model dat langere tijd op de markt is geweest. Dit model is voor het eerst uitgekomen in het jaar 2000 en voor het laatst in het jaar 2010. Je kan je hierbij dus voorstellen dat deze auto niet alleen in de smaak viel, maar ook jaren aan verbetering heeft ervaren. Als je goed zoekt kan je deze occasion voor een bedrag van slechts 2500 euro aanschaffen, wat een goede prijs is voor een model dat voor zo’n lange tijd erg populair is geweest. De auto zelf beschikt over drie of vijf deuren en is leverbaar met verschillende uitrustingsniveaus en motoren. Hierdoor is er voor iedereen wel een passend model.

Volkswagen Golf

Een andere occasion die erg populair is, is de Volkswagen Golf. Deze auto wordt ook wel gezien als het instapmodel van elke Nederlandse familie. De auto zelf is voor velen precies groot genoeg en ook erg handig in gebruik. De grootte zorgt er ook voor dat inparkeren als gemakkelijk wordt ervaren en niet te klein voor het meenemen van alle boodschappen. Naast het uiterlijk van de auto, kan de binnenkant van de auto erg verschillen. Doordat er zoveel opties zijn is er voor iedereen wel een passende optie. Je kan hierbij denken aan een analoge en klassieke binnenkant, of juist een moderne en digitale uitstraling. Houd hier dus ook rekening mee voordat je hem aanschaft. 

Smart occasion

Voor de liefhebbers van moderne auto’s onder ons, is de Smart occasion een goede optie. Deze auto zorgt er namelijk niet alleen voor dat je gemakkelijk in alle kleine gaatjes parkeert, je bent ook nog eens milieubewust bezig. De elektrische Smart zorgt er namelijk voor dat je afscheid kan nemen van de hoge benzineprijzen. Een Smart zal niet het meest goedkope instapmodel zijn, maar zorgt er wel voor dat je op brandstof kosten een groot deel bespaart. 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search