Alles over de modekleuren van deze zomer!

De koude winterdagen behoren voor binnenkort weer tot het verleden. De warme zomer komt eraan. Dat betekent ontspannen genieten aan het strand in je favoriete zomeroutfit. Maar welke kledingstukken zijn dit jaar in de mode? In dit artikel vind je alle opkomende trends zodat jij er deze zomer weer top notch bijloopt!

Rokjes

Niets is zo vrouwelijk en modieus als een rok. Rokjesdag is een van de eerste mooie lentedagen waarop je je rokjes weer uit de kast kunt trekken. Opvallend is dat vooral korte rokken deze zomer in de mode zijn. Met een korter rokje kun je optimaal genieten van het warme weer terwijl je je ook nog eens ooglijk kleedt! Van kokerrokken op kantoor tot korte rokjes in de branding, deze zomer schreeuwd rokken.

Strepen

Wat moet ik dan boven mijn rok dragen hoor ik je al denken. Het kan allemaal, van simpele gestreepte tops of fluorescerende pakken, zolang het maar strepen heeft! Als je goed met franjes kan wees dan niet bang om franjes en strepen te combineren. Stel nou dat je dit toch wat too much vindt, kun je altijd nog kiezen voor de klassieke streep. Mocht je nog opzoek zijn naar een topje met strepen, kijk dan eens op de site van Ibizamode.

Wanneer het gaat om strepen kun je zo gek doen als je zelf fijn vindt. Dikke strepen, dunne strepen, diagonaal of verticaal? Jij bepaald het zelf! Wees ook vooral niet bang om te veel kleuren te dragen. Vooral geel en koelere tinten zoals rood passen uitstekend bij de zomer.

Black and white

Zwarte of witte kleding is lekker toegankelijk. Het is makkelijk te combineren en staat altijd fris. Voor de minimalisten is er goed nieuws. Wit dragen van top tot teen is deze zomer een giga trend! Met een witte jurk of broek/topje ben jij helemaal klaar voor de zomer. Lekker picknicken in de zon of genieten op het strand, beide doe je deze zomer het beste in wit!

Zwart is en blijft ook deze zomer de kleur voor de avond. Nagenieten gedurende zwoele zomerse avonden aan het water. Voor deze momenten is een korter zwart jurkje perfect! Dit valt goed te combineren met gouden sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een gouden ketting of goude tinten in je zonnebril. Het mooie is dat combineren hier niet hoeft. Het kan maar is niet nodig, ook zonder accessoires ziet een zwart jurkje er altijd stijlvol uit! 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search