3 tips voor een goedkope prepaid simkaart

Voor je telefoon heb je natuurlijk een geschikte simkaart nodig. Sommigen kiezen hierbij voor een abonnement, anderen kiezen liever voor de vrijheid en flexibiliteit van prepaid. Wanneer je voor een prepaid simkaart kiest, zul je wel merken dat tarieven wat hoger kunnen oplopen. Daarom zijn velen op zoek naar een goedkope prepaid simkaart. Lees in dit artikel 3 tips die je kunt gebruiken om goedkoper uit te komen!

Goedkope prepaid simkaart

Ben je op zoek naar de goedkoopste prepaid simkaart? Het is dan belangrijk om te weten dat je vooral goedkoper uitkomt door te weten wat tarieven & details van providers zijn in plaats van de kosten van de simkaart zelf. Soms zijn simkaarten zelfs gratis. 

Om met prepaid goedkoop uit te komen, kun je gebruik maken van de volgende drie tips:

  1. Kies voor bundels
  2. Vergelijk prepaid tarieven
  3. Let op hoeveel beltegoed je bij de simkaart krijgt

Hieronder lees je een uitleg van deze tips.

  1. Kies voor bundels

Een van de manieren om eenvoudig goedkoper uit te komen, is door prepaid bundels aan te schaffen. Normale prepaid tarieven zijn namelijk prijziger dan bundels. Dit komt doordat bundels 30 dagen geldig zijn, waarna je het overgebleven tegoed uit de bundel kwijtraakt. Doordat dit zo werkt, zijn de tarieven lager. 

Door bundels aan te schaffen, kom je dus goedkoper uit. Let er hierbij wel op dat je je tegoed dus wel gebruikt, aangezien het zonde is om tegoed kwijt te raken.

  1. Vergelijk prepaid tarieven

Prepaid providers hanteren allemaal verschillende prepaid tarieven, zowel voor bundels als voor normaal opwaarderen. Door tarieven te vergelijken, weet je direct welke aanbieders goedkoper zijn.

Over het algemeen wordt voor zowel bellen (één belminuut) en sms (één sms-bericht) een tarief van 12 cent of minder als goedkoop gezien. Wat betreft prepaid internetten vindt men tarieven van 15 cent per MB of minder meestal goedkoop. Dit ligt natuurlijk vooral aan jezelf. Door de prepaid tarieven van providers simpelweg te vergelijken, weet je wel direct welke provider goedkoper is en kun je dus voordeliger uitkomen.Let op hoeveel beltegoed je bij de simkaart krijgt

  1. Let op hoeveel beltegoed je bij de simkaart krijgt

Bij de meeste prepaid simkaarten ontvang je een bepaalde hoeveel beltegoed automatisch. Een goedkope prepaid simkaart kan dus worden gezien als een kaart die zo weinig mogelijk kost en waar zoveel mogelijk beltegoed op staat. Als jij bijvoorbeeld een prepaid simkaart bestelt die 5 euro kost, en er staat 7,50 euro beltegoed op, dan haal je eigenlijk de kosten van je simkaart er uit en heb je ook nog eens extra tegoed. Dat is lekker voordelig!

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search