Alcoholvrije wijn in een restaurant in Amsterdam

Restaurants met alcoholvrije drankjes zijn er steeds meer. Het zijn er veel meer dan je waarschijnlijk denkt! Over het algemeen zijn het de fine dining restaurants die goede en kwalitatieve alcoholvrije wijnen schenken. Zo kan je er gezellig een avondje op uit gaan! Misschien wel met wat lekkere dessert wijnen erbij. Ben jij tegenwoordig helemaal van de alcoholvrije wijnen en woon je in de buurt van Amsterdam? Blijf dan zeker verder lezen!

Bar Boca’s

Ze hebben een uitgebreide selectie aan kleine broodjes (Boca’s). Hier staan ze dan ook om bekend. Later op de dag en avond bieden ze heerlijke borrelplateaus, soepen en salades aan. Ze hebben ontbijt lunch en een borrel. En bij de borrel komt natuurlijk dat heerlijke alcoholvrije wijntje kijken.

Choux

Ze bieden een groot arrangement aan alcoholvrij wijntjes aan. Ook maken ze heerlijke sappen, infusies en kombuchas. Dit gaat weer erg goed in combinatie met zo’n heerlijke wijn.

Ciel Bleu

Ze bieden drie uitgebreide menu’s aan die iedere maand veranderen. Het Experience-menu, het guestronomy-menu en het kaviaar menu. Ze maken culinaire creaties met verse seizoensproducten. Dit gaat perfect samen met een lekkere wijn voor een echte wijn fantasie.

Vinkeles

Het restaurant combineert de traditionele en moderne Franse keuken met elkaar. Ze zijn altijd op zoek naar verrassende wijnen voor een uitgebalanceerde wijn en spijs combinatie. Ze hebben o.a. cocktails en sappen, genoeg keuze dus!

Het bosch

Hier kan je heerlijk lunchen en dineren met heerlijke wijnen op een van de mooiste locaties van de stad. Het licht gelegen naast een meer en heeft dus een prachtig uitzicht!

Moon

Dit restaurant heeft een wel heel bijzondere locatie! Het is gevestigd op de 19e verdieping van de A’DAM Toren aan het IJ. Aan een mooi uitzicht ontbreekt het in ieder geval niet. En een wijntje zal hier dan ook zeker goed smaken!

The Lobby

Ze staan voor goed eten, mooi drinken en onverdunde gezelligheid. Ze willen dat er een goede “vibe” hangt en zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Met een heerlijke alcoholvrije wijn moet dit zeker lukken. 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search